Lasse Vogel

Hvem er jeg:

Jeg er født i 1977, jeg bor på Islandsbrygge.

Privat er jeg gift og vi har ingen børn.

Siden sidste Kommunalvalget i 2013 har jeg siddet i lokaludvalget i Amagervest. Siden kommunalvalget i 2017 har jeg været Tovholder i arbejdsgruppen for Social, Omsorg, Sundhed, Integration og Erhverv, samt været medlem af arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og Miljø.

Jeg er uddannet maskinmester og skibsfører. Har siden 2000 været ansat i Mærsk, i forskellige stillinger, lige nu arbejder jeg som HSSEQ & Marine Superintendent i Maersk Tankers.

Mine 3 hoved mærkesager er:

Socialpolitik Større fokus til dem, der faktisk har brug for det. Det en skændsel, når vi i et velstående og velfungerende samfund som Danmark, får flere og flere hjemløse. Mennesker med psykiatriske diagnoser, der langt fra får den hjælp og støtte de burde få, fra et samfund som det danske.

Klimapolitik – Det er vigtigt at vi, træffer de rigtige beslutninger. Deriblandt baseret på senest viden og forskning, samt arbejde med naturen på vedvarende bæredygtige løsninger. Vi skal overveje om fusionsenergi er en del af løsningen, sammen med andre bæredygtige og vedvarende energi former. Det gælder ikke kun ved energi men også hvordan vi indretter boliger og transport. Ja alt i livet.

Tryghed i hverdagen – Det er vigtigt, at når du har bruge for politiet så kommer de. Når du har brug for en læge, så kommer du til den rigtige læge med det samme. Det gælder både din familielæge, der kender dig bedst, og hvis du skal på hospitalet, der skal du til en specialist.

[ff id="7"]